Πολιτική Αλλαγών/Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας:

Τηλέφωνο: 2106816622
Viber/Whatsapp: 6908876601
E-mail: voulgarisjewelry@gmail.com
Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα (Α. Παπανδρέου 27, Χαλάνδρι, 15232)

Οι επιστροφές και οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, συσκευασμένα με ασφάλεια για να αποφευχθούν τυχόν ζημιές κατά την αποστολή και να περιλαμβάνουν όλη την αρχική συσκευασία (πουγκιά, σακούλες κ.λπ.) καθώς και την απόδειξη αγοράς.

Οι επιστροφές/αλλαγές είναι δωρεάν εντός Ελλάδας όταν χρησιμοποιείτε την Easymail. Εάν επιθυμείτε να επιλέξετε διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, αναλαμβάνετε την ευθύνη των εξόδων επιστροφής.

Εάν η παραγγελία σας έχει σταλεί στο εξωτερικό, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για ειδικές παραγγελίες. Οι επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές στην τιμή αγοράς και με έγκυρη απόδειξη πώλησης/κάρτα αλλαγής.

Σε περίπτωση επιστροφής, το ποσό θα επιστραφεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Οι επιστροφές χρημάτων παρέχονται μόνο όταν τα επιστραφέντα αγαθά συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές χρημάτων απαιτούν χρονικό διάστημα 5 ημερών, ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα επιστραφέντα αγαθά, και ότι η επιστροφή θα χρεωθεί στον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική παραγγελία.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι επιστροφές χρημάτων ισχύουν μόνο για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για αγορές από το φυσικό κατάστημα. Επιπλέον, δεν δεχόμαστε επιστροφές ούτε δίνουμε επιστροφές χρημάτων για εποχιακά προϊόντα και προσφορές.